Okapnice

Male stvari koje krase Vaš dom

Prozorske okapnice ili podprozorske daske ulaze u prateći program i opremu jednog prozora. Važan su detalj prilikom ugradnje prozora i bez njih se gubi estetika svakog objekta. Predstavljaju jedno od najlepših mesta u stanu za vaše dekoracije, uspomene i leškarenje kućnih ljubimaca. Okapnice ili spoljašnje podprozorske daske, predstavljaju idealanu podlogu leti za saksije i mirisne cvetne žardinjere. Specijalno su konstruisane da vašim prozorima daju i dodatne funkcionalnosti.

  • Kada su postavljene sa spoljne strane, odbijaju vodu od fasade i tako sprečavaju njeno oštećenje. Samim tim sprečavaju pojavu vlage u prostorijama.
  • Sa unutrašnje strane, olakšavaju održavanje i povećavaju funkcionalnost i lepotu prozora.
Okapnice

U našem prodajnom programu imamo PVC i ALU daske koje su otporne na UV zračenja, mehaničke uticaje i vlagu.

Njihovim postavljanjem poboljšava se dizajn u enterijeru i eksterijeru, kao i lakoća održavanja dela zida ispod prozora posebno sklonog prljanju.

Održavaju se vrlo jednostavno, dovoljno je da ih obrišete vlažnom krpom. Kod nas ih možete pronaći u raznim širinama i bojama u zavisnosti od širine ivice od prozora.

Ukoliko su i vama potrebne PVC i ALU okapnice možete nas kontaktirati ili posetiti u našim prodajnim salonima u Novom Sadu i Zrenjaninu. Naše ljubazno osoblje će vam dati najbolji savet u pogledu kupovine i ugradnje okapnica. Stojimo vam na raspolaganju!

Pošaljite upit