Subvencije za zamenu stolarije 2023

Subvencije za zamenu stolarije, Novi Sad i Zrenjanin

Subvencije za zamenu stolarije su se prethodne godine pokazale kao odličan način za poboljšanje energetske efikasnosti uz znatno manje uloženih sredstava nego ranijih godina.

Ministarstvo rudarstva i energetike u saradnji sa lokalnim samoupravama i u 2023. godini će dodeljivati subvencije za zamenu stolarije širom Srbije.

Sredstva se neće odobravati za poslovni prostor ili bilo koji drugi prostor koji nije stambeni.
 
Građani mogu da podnesu samo jednu prijavu za domaćinstvo koje je na jednoj lokaciji i na istoj katastarskoj parceli.
Subvencije za zamenu stolarije 2023 Novi Sad i Zrenjanin

Uslovi za dobijanje subvencije za zamenu stolarije

Da biste mogli da učestvujete na konkursu prvi uslov koji morate da ispunite je da budete vlasnik sa mestom prebivališta u porodičnoj kući ili stanu za koju podnosite prijavu.
Takođe, morate da posedujete jedan od dokaza za stambeni objekat (prepis lista nepokretnosti, upotrebnu dozvolu ili rešenje o ozakonjenju).
Pravo na subvencije za zamenu stolarije i energetsku efikasnost nemaju vlasnici nekretnina koji su u prethodnom periodu koristili sredstva Grada za slične aktivnosti, kao i vlasnici stambenih objekata koji su tokom prethodne dve godine nakon dostavljanja rešenja o dodeli bespovratnih sredstava za slične aktivnosti odustali od sprovođenja.

Šta je potrebno za dobijanje subvencije za zamenu stolarije?

Sve informaciji o potrebnoj dokumentaciji za dobijanje subvencija za zamenu stolarije možete pronaći na sajtu Gradske uprave, klikom na link JAVNI KONKURS.

Ponuda za zamenu stolarije

Kako biste dobili zvaničnu ponudu za zamenu stolarije, potrebno je da nas pozovete na neki od brojeva telefona na stranici Kontakt,
ili da popunite jednostavnu kontakt formu, a mi ćemo pozvati Vas.

Pošaljite upit za ponudu

Dozvoljeno maksimalno 20mb u formatima jpg, jpeg i pdf.

Pošaljite upit